پذیرش دانشجو کاهش می‌یابد/ افزایش ۸ برابری دانشجوی خارجی

پذیرش دانشجو کاهش می‌یابد/ افزایش ۸ برابری دانشجوی خارجی

نمایندگان مجلس، تکالیف آموزش عالی و علم و فناوری را در برنامه ششم توسعه مشخص کردند که طبق آن، تا سال ۹۶ باید سهم دانشجویان خارجی در کشور ۸ برابر شود.

پذیرش دانشجو

به گزارش خبرنگار مهر،   کمیسیون تلفیق لایحه برنامه ششم توسعه مجلس در راستای بررسی لایحه برنامه ششم توسعه، بخش هایی از تکالیف مربوط به آموزش عمومی و عالی و علم و فناوری را تصویب کرد که بخش های از آن به شرح زیراست :

براساس ماده ۸۲- دولت موظف است به منظور حضور موثر نظام آموزش عالی کشور در تولید، توسعه و نشر علم و فناوری و تربیت دانشجو در سطح بین‌المللی و برقراری توازن و ارتقای کیفیت آموزش عالی و پژوهش و فناوری، در طول برنامه جداول مربوط را اجرایی کند.

براساس این گزارش، سهم دانشجویان خارجی تا سال ۹۶  باید به ۸ برابر افزایش یابد. همچنین دانشجویان دانشگاه های غیردولتی در سال آینده باید ۲.۴۴ درصد افزایش یابند.

همچنین نسبت دانشجو به هیأت علمی تمام وقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستگاه‌های اجرایی (حضوری) ۲۵ به یک و نسبت دانشجو به هیأت علمی تمام وقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (حضوری) ۱۱ دانشجو به یک نفر و نسبت دانشجو به هیأت علمی تمام وقت دانشگاه‌های غیر دولتی  ۵۳ به یک نفر است.

همچنین نسبت هیأت علمی تمام وقت استادیار به بالا به کل هیأت علمی تمام وقت در دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (حضوری) باید در سال آینده به ۸۸ نفر برسد. و نسبت هیأت علمی تمام وقت استادیار به بالا به کل هیأت علمی تمام وقت در دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نفر (حضوری) به ۸۷ نفر در سال ۹۶ برسد.

براساس این گزارش،  تعداد دانشجویان تا سال ۹۶ به ۴ میلیون و ۵۴۴ هزار نفر و تعداد دانشجویان داخلی به ۴ میلیون و ۴۹۸ نفر افزایش یابد. همچنین سهم دانشجویان کاردانی به کل دانشجویان ۱۹ درصد و سهم دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کل دانشجویان ۲۴ درصد افزایش یابد.

سهم آموزشهای مهارتی تا پایان برنامه در نظام آموزشهای رسمی آموزش متوسطه و آموزش عالی تا سال ۹۶ باید به ۲۰ درصد افزایش یابد. همچنین تعداد دانشجویان گروه علوم پایه به کل دانشجویان به ۳۱۸ هزارو ۴۰۰ نفر و تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه علوم پایه به ۱۰۶ هزارنفر ارتقاء یابد.

همچنین تعداد دانشگاه‌های در گروه ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا در سال ۹۶ باید به ۶ عددو تعداد شعب خارجی دانشگاه های کشور نیز به ۶ عدد افزایش یابد.

مطالب مرتبط:

تدریس ژنتیک پزشکی

کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی در یک نگاه، تعریف، رشته های مجاز، دروس و ضرایب، منابع، زمان آزمون ۹۷-۹۶

منابع مطالعاتی کنکور کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی

کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی

در پایان به دانشجویانی که تمایل دارند از مباحثی که از ژنتیک پزشکی ایمری در کانال ژنتیک پزشکی متعلق به همین سایت تدریس می شود استفاده کنند پیشنهاد می گردد از طریق این لینک به کانال ژنتیک پزشکی بپیوندند.

, , , , , ,
نوشتهٔ پیشین
نظر معاون وزیر علوم درباره حذف پایان نامه کارشناسی و کارشناسی ارشد
نوشتهٔ بعدی
چرا دانشگاه آزاد پول های ثبت نام کنندگان را برنگردانده است

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!