دلیل مشکلات موجود در علم و فناوری کشور/ حمایت معاونت علمی از پژوهش‌های بنیادی

کنکوران

معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:‌ مشکل اساسی علم و فناوری کشور این است که در علم و فناوری توازن نداریم.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مهدی الیاسی معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت:‌ مشکل اصلی علم و فناوری در کشور این است که ما توازن نداریم.

وی افزود: از نظر کیفی بخش پژوهشی دانشگاه‌های کشور با سطح ایده‌آل فاصله دارند ولی در مجموع شرایط ما از میانگین ظرفیت علم و فناوری کشور جلوتر است.

الیاسی گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در زمینه توسعه علم و فناوری از پژوهش‌های بنیادی حمایت می‌کنند.

وی با اشاره به مشکلات علم و فناوری کشور در زمینه عدم توازن گفت: عدم توازن ما در ۴ مرحله‌ای است که مشتری علم و فناوری وجود دارد یعنی در اقتصاد امنیت، سلامت و فرهنگ دچار عدم توازن هستیم.

وی گفت: البته با ۱۵۰ نفر از کارشناسان علم و فناوری صحبت شده تا اولویت‌های این حوزه را بیان کنند که ۱۲ اولویت مطرح شده است.

وی گفت: بسترسازی مصرف انرژی، سنجش و کنترل آلودگی هوا، آب سالم، ترافیک جاده‌ای، تولید دارو به ویژه داروهای بیماری‌های خاص، کنترل آفات و سموم و اصلاح نباتات، مدیریت پسماند، پساب فاضلاب، امنیت غذا و تولید بهره‌وری غذا، سیستم انتقال انرژی، تأسیسات پزشکی و مواد اولیه خاص جزء اولویت‌های علم و فناوری کشور هستند.

وی با بیان اینکه قانون رفع موانع تولید رقابت‌‌پذیر برای شرکت‌های دانش بنیان مفید است، گفت:‌ این قانون ۶۰ ماده دارد که ۱۵ ماده آن برای توسعه علم و فناوری ظرفیت بالقوه را به بالفعل تبدیل می‌کند.

در پایان این نشست پرویز کرمی مدیر کل روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز شنبه برای بازدید از مراحل تولید نوزاد ماهی از سوی یک شرکت دانش بنیان به استان مازندران سفر می‌کند.

الیاسی در ادامه از تصویب سند آینده‌نگاری ملی خبر داد و گفت: این موضوع از سوی معاونت علمی و شورای عتف در دستور بررسی است که دستورالعمل آن در کمیسیون دائمی شورای عالی عتف بررسی شده و در جلسه آینده تصویب نهایی می‌شود تا به رئیس‌جمهور ابلاغ شود.

نوشتهٔ پیشین
پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی در ۱۱ مرکز تحقیقاتی تهران
نوشتهٔ بعدی
دانشگاه علمی کاربردی دهلران از ترم جدید دانشجوی نفت پذیرش می‌کند

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!