ششمین همایش “علوم علف‌های هرز ایران” در دانشگاه بیرجند برگزار شد

کنکوران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند و به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، محمدحسن سیاری ظهر امورز در نشست خبری اظهار داشت: آموزشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۵۸ تاسیس و در سال ۱۳۷۳ با پذیرش دانشجو در رشته زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشکده کشاورزی یک هزار و ۴۰۰ دانشجو دارد، افزود: در مقطع کارشناسی یک هزار دانشجو، در مقطع کارشناسی ارشد ۳۵۰ دانشجو و در مقطع دکترا ۴۰ دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشکده کشاورزی با اشاره به اینکه گروه زراعت با ۱۷ عضو هیئت علمی یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های آموزشی در این دانشکده است، تصریح کرد: به همت دانشکده کشاورزی ششمین همایش علوم علف‌های هرز ایران در دانشگاه بیرجند برگزار می‌­شود.
سیاری تاکید کرد: هدف از برگزاری این همایش گردآوری محققین علوم علف‌های هرز به منظور آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی در عرصه‌های مرتبط با علوم علف‌های هرز و توانمندی‌های موجود در نقاط مختلف کشور، تبادل تجربیات و انعکاس نتایج تحقیقات انجام شده به بخش‌های اجرایی و جلب توجه اندیشمندان و محققین و مسئولین امر به اهمیت علف‌های هرز در بخش کشاورزی و معرفی پتانسیل‌ها و جاذبه‌های استان است.
غلامرضا زمانی دبیر اجرایی این همایش نیز از برگزاری پنج دوره قبلی همایش گزارشی ارائه کرد و وجود پتانسیل‌های بالقوه در دانشگاه بیرجند را از دلایل برگزاری این همایش دانست.
وی بیان کرد: ۳۰۶ مقاله به صورت الکترونیکی به دبیرخانه همایش رسیده است که از این تعداد پس از داوری ۲۵۶ مقاله پذیرفته شده و در طی برگزاری همایش توسط ۱۷۰ محقق به صورت سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد.
دبیر اجرایی ششمین همایش علوم علف‌های هرز ایران افزود: پروفسور استرایبیگ، رئیس کارگروه آموزش انجمن علف‌های هرز اروپا از کشور دانمارک و دکتر بوهرن، رئیس کارگروه گیاهان مهاجم در انجمن علمی اروپا از سوئیس و دکتراسکندر زند رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس انجمن علوم علف‌های هرز و معاون وزیر جهادکشاورزی و دکتر محمدعلی باغستانی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در این همایش حضور دارند.
وی همچنین از برگزاری کارگاه یک روزه توسط پروفسور استرایبیگ جهت ارتباط هر چه بیشتر دانشجویان و محققان خبر داد.
وی با اشاره به برشمردن محورهای همایش به تعداد مقالات رسیده در هر بخش شامل بیولوژی و اکولوژی ۱۰۱ مقاله، مدیریت غیر شمیایی و تلفیقی علف‌های هرز ۷۶ مقاله و مدیریت شمیایی و علف کش‌ها ۷۹ مقاله اشاره کرد و افزود: از ۳۰۶ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش پس از داوری ۲۵۶ مقاله پذیرفته شده که در طی برگزاری همایش به صورت سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد.

نوشتهٔ پیشین
استخدام دانشگاه علامه طباطبایی سال ۹۴-فقط تا ۳ روز دیگر
نوشتهٔ بعدی
آغاز مرحله دوم پرداخت تسهیلات ازدواج پست بانک ایران به دانشجویان دانشگاه آزاد

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!