دکتری داروسازی بازبینی شد/ افزودن واحدهای علوم بالینی و ارتباطی

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی از اتمام کار بازنگری برنامه دکتری عمومی داروسازی خبر داد و گفت: این برنامه توانایی علمی و مهارتی دانش آموختگان داروسازی را در حوزه های جدید افزایش می دهد.


دکتر محمد عبدالهی گفت: برنامه بازنگری شده دکتری عمومی داروسازی سبب بهبود شگرفی در نظام آموزشی داروسازی کشور می شود.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی اظهار داشت: برنامه آموزشی دکتری عمومی داروسازی آخرین بار در سال ۱۳۸۴ مورد بازنگری قرار گرفته بود لذا بازنگری امری مهم و ضروری بود. برنامه بازنگری شده امسال ابلاغ می شود و حاصل ۳۰۰ ساعت کاری توسط اعضای تیم تخصصی دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و تخصصی کشور است.

عبدالهی خاطرنشان کرد: این برنامه با گذشتن از شوراهای مختلف و کسب موافقت نهایی به زودی برای اجرا در اختیار دانشگاه های کشور قرار می گیرد.

وی افزود: برای انجام بازنگری، ابتدا برنامه دکتری عمومی داروسازی در ایران با برنامه های مشابه در کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا، کانادا و انگلیس مقایسه شد و میزان نیاز به تغییرات مشخص شد. مقایسه ها نشان داد که به طور کلی برنامه داروسازی شامل ۴ بخش اصلی علوم پایه، علوم دارویی، علوم اجتماعی/رفتاری و علوم بالینی است.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی گفت: در برنامه قبلی، حدود ده درصد از برنامه به علوم بالینی و به همین میزان به علوم ارتباطی اختصاص داشت و بخش اعظم برنامه شامل مباحث علوم دارویی و پایه (بیش از ۷۰درصد) بود. در بازنگری صورت گرفته مباحث علوم بالینی و ارتباطی افزایش یافته است.

وی افزود: برای این منظور واحدهای جدیدی از قبیل دارو درمانی، رژیم های درمانی، ملزومات و تجهیزات پزشکی، داروسازی بیمارستانی نظری، کارآموزی داروسازی بیمارستانی، کاراموزی در عرصه داروخانه شهری، کاراموزی داروسازی بالینی، داروسازی و طب سنتی به مباحث علوم بالینی و نیز واحدهای اقتصاد در داروسازی، مدیریت در داروسازی، اخلاق و قوانین در داروسازی به مباحث علوم ارتباطی و دارویی اضافه شدند.

عبدالهی اظهار داشت: در خصوص واحدهای علوم پایه در حد امکان بدون آسیب به بدنه اصلی برنامه درسی و نیز آموزش مباحث اصلی، پیرو بررسی ها و مشورت های انجام شده، واحدها کاهش و یا ویرایش شدند.

وی یادآور شد: همچنین با همکاری اعضای هیات علمی گروه های تخصصی داروسازی، تغییرات اساسی در محتوی دروس تمامی واحد های درسی تخصصی صورت گرفت و همه منابع درسی روزآمد شدند و علاوه بر کتب مرجع به زبان انگلیسی، مراجع و کتب پارسی نیز در نظر گرفته شدند.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی تاکید کرد: دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و تخصصی به منظور بهبود هر چه بیشتر برنامه حاضر، از نظرات دست اندرکاران این رشته استقبال می کند و آماده است تا بازنگری بعدی نیز با فاصله کمتر بر اساس پیشرفت ها و رشد علم داروسازی در جهان و گسترش حوزه های کاری آن انجام شود.

نوشتهٔ پیشین
برای اولین بار آزمون تافل فارسی برگزار می‌شود
نوشتهٔ بعدی
آغاز ثبت نام کنکور دکتری ۹۶/ آزمون یکسان برای دولتی ها و آزاد

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!