تدوین برنامه راهبردی دانشگاه علم و صنعت / طراحی افق برنامه سال ۹۹

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد علی برخورداری ، رئیس دانشگاه علم و صنعت در این کارگاه گفت: در کشور ما و به تبع آن در دانشگاه، معمول این است که برنامه ای نوشته و تصویب می شود ولی در طول زمان برنامه، عموما مسئولان سلیقه خود را به برنامه ارجح می دانند و تقید چندانی به آن نشان نمی دهند.

وی ادامه داد: پس اولین نکته این است برنامه ای باید تنظیم کنیم که همه و از جمله مدیران، به آن اعتقاد داشته باشند. دوم اینکه همه در اجرای آن مشارکت داشته و لازمه آن این است که در تنظیم برنامه، نظرات افراد زیادی اعمال شود.

رئیس دانشگاه علم و صنعت افزود: واقعیت این است که در جمع ما افراد زیادی هستند که به لحاظ علمی، تخصصشان برنامه ریزی است و برخی نیز به جهت تجربیات مدیریتی می توانند نظر خوبی داشته باشند. سایر همکاران ما نیز دانشگاهی و صاحب تفکر هستند و نظرشان در بند بند برنامه مهم است.

رئیس شورای برنامه ریزی راهبردی دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود، بر لزوم کانالیزه کردن مباحثی که در جلسات مطرح می شود، تاکید کرد و گفت: نکته سوم، خود هدف گذاری‌هاست. توجه کنیم اهداف عالی ای را تعیین کنیم که بدانیم حداقل تا هفتاد، هشتاد درصد دست یافتنی است

نوشتهٔ پیشین
زمان انتخاب واحد دانشگاه آزاد
نوشتهٔ بعدی
دانشگاه هرمزگان به استقبال دانشجویان ورودی جدید می‌رود

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!