بخش پژوهش علوم پزشکی زنجان از لحاظ کیفیت مقاله جزو ۹ دانشگاه برجسته کشور است

کنکوران

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، مراسم روز پزشک با حضور استاندار زنجان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، رئیس سازمان نظام پزشکی استان، معاونین واحدهای تابعه و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در سالن همایش بین المللی روزبه دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم مسلم بهادری، استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران علاقه و همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زنجان را سبب پیشرفت دانشگاه برشمرد و گفت: در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران در عرصه علم پزشکی پیشرفت بسیاری کرده است؛ اما نباید به همین میزان قانع بود و کفایت کرد.

وی افزود: ایران طی ۴۰ سال گذشته بسیار شکوفا شده؛ اما نباید به همین میزان اکتفا کرد و باید متوجه بود که هنوز راه بسیاری تا تبدیل شدن کشور به مرجعیت علمی جهان باقی مانده است.

این چهره ماندگار پزشکی با بیان اینکه زمانی در هیچ یک از شهرهای کشور پزشک متخصصی حضور نداشت، گفت: در سال های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، پزشکانی از مالزی، هند و مراکش برای درمان بیماران به ایران می آمدند؛ اما به علت آنکه فارسی نمی دانستند، نمی توانستند ارتباط مناسبی با مردم برقرار کنند؛ بنابراین پزشکان خوبی محسوب نمی شدند.

بهادری تعامل دانشگاه با خیریه ها و دیگر مسئولان استان را حائز اهمیت دانست و آینده و افقی روشن برای دانشگاه علوم پزشکی زنجان متصور شد.

وی گفت: قداست پزشکان در بی توجهی آنان به تجارت است و حدالمقدور باید با پرداختن به امور مالی و مادی مبارزه کنند و متوجه باشند که ثروت خوب است؛ اما خدمت و نیکوکاری به مردم بالاتر از آن محسوب می شود و ایثار را قداست و تکلیف پزشکان برشمرد چرا که حال خوب و فعل خوب در خدمت به خلق و نیکوکاری میسر می شود.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب هدفگذاری کرده اند، باید به مرجعیت علمی جهان دست یافت و هم اکنون نیز ایران از تمامی کشورهای منطقه در عرصه علمی پیش افتاه است.

در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به تاریخچه دانشگاه اشاره کرد و گفت: سنگ بنای دانشگاه ۲۷ سال پیش توسط فردی خیر (مرحوم حاج احمد مهدوی) زده شد و در حال حاضر دانشگاه با داشتن بیش از ۳۰۰ هیأت علمی به تربیت حدود ۴۰۰۰ دانشجو در ۵۷ رشته مقطع مشغول است.

بیگلری با اشاره به اینکه ۷۵ درصد (۲۲ رشته تحصیلات تکمیلی) از رشته های دانشگاه شامل تحصیلات تکمیلی است، افزود: دانشگاه در حال حاضر دارای ۱۰ رشته دستیاری تخصصی، ۱۰ رشته دکتری تخصصی و سه رشته دکترای حرفه ای در هفت دانشکده و یک پردیس خودگردان است.

وی افزود: بخش پژوهش دانشگاه به گواهی وزارت بهداشت جزو هفت دانشگاهی است که دارای قویترین زیر ساخت هاست که از نظر کیفیت ارائه مقاله نیز جزو ۹ دانشگاه برجسته کشور است.

این استاد دانشگاه در بعد سلامت و امور مرتبط، یکی از فعالیت های دانشگاه را تعامل با خیریه های حوزه سلامت از جمله انجمن حمایت از بیماران سرطانی ( مهرانه ) ذکر کرد که یکی از امیدهای کشور در زمینه مبارزه با بیماری ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ادامه با اشاره به بحث طرح تحول سلامت، افزود: طرح تحول بیمارستان ها را زنده کرد و سبب کاهش پرداختی های مردم شد و همچنین ساختار فیزیکی بیمارستان ها را تغییر داد.

بیگلری خاطرنشان کرد: پنجمین استانی هستیم که حاشیه شهرها را در سطح استان با ۱۸۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش کامل مراقبت‌های بهداشتی اولیه قرار دادیم که تا پایان امسال این مراقبت‌ها در خصوص همه جمعیت استان اجرایی خواهد شد.

وی گسترش بیمارستان ها با توجه به کمبود تخت ها، بازسازی اورژانس ها و کلینیک های ویژه و پوشش ۱۰۰ درصدی حاشیه شهرها را از اقدامات آتی دانشگاه ذکر کرد و از تلاش های لحظه ای و ثانیه ای تمام همکاران تشکر و قدردانی کرد.

مدیر ارشد دانشگاه همچنین تعامل دانشگاه با نماینده ولی فقیه در استان، استانداری، سازمان نظام پزشکی استان و دیگر ادارات را مثبت ارزیابی کرد.

نوشتهٔ پیشین
ظرفیت پذیرش بیش از ۲۵۰۰ دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه
نوشتهٔ بعدی
دانشگاه جامع ، تمدید ثبت نام دوره های کاردانی

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!