کارشناسی علوم و صنایع غذایی – مهندسی علوم وصنایع غذایی – علوم تغذیه – بهداشت موادغذایی (کلیه گرایش ها) – مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی – مهندسی کشاورزی علوم دامی (دامپروری) – زیست شناسی (گیاهی – جانوری – عمومی – سلولی مولکولی – شیلات و آبزیان- دریا) – دبیری زیست شناسی (باگرایش زیست شناسی عمومی) – پرستاری – مامایی – بهداشت عمومی – فیزیولوژی – علوم آزمایشگاهی – بیوشیمی – میکروب شناسی – رژیم شناسی – هوشبری – اتاق عمل – بهداشت محیط – بهداشت و بازرسی گوشت – مهندسی تولیدات – اقتصاد تغذیه – زیست شناسی گرایش میکروبیولوژی
رشته های مجاز برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد تغذیه ۹۵-۹۴
بدون دیدگاه