اخذ مجوز تأسیس مجتمع آموزش عالی سلامت در ۸ شهر خوزستان

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با پیگیری‌های انجام شده مجوز تأسیس مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرهای ماهشهر، شوش، ایذه، رامهرمز، مسجدسلیمان، باغملک، شادگان و خرمشهر از شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، دکتر اسماعیل ایدنی در جلسه شورای این دانشگاه با بیان این‌که با روی کارآمدن دولت جدید، تغییرات اساسی در حوزه سلامت رخ داده و این تغییرات تمامی پارامترهای نظام سلامت را به‌طور مستقیم یا غیر مستقیم تحت تأثیر قرار داده است، اظهارداشت: طرح تحول نظام سلامت از ۱۵ اردیبهشت ۹۳ در کشور و با تمرکز بر حوزه درمان و با هدف کاهش پرداختی از جیب مردم و ایجاد عدالت در دسترسی مردم به خدمات سلامت آغاز شد.

وی افزود: میزان موفقیت طرح وابسته به زیرساخت‌ها در نقاط مختلف کشور است و در نقاطی که زیرساخت‌های قوی‌تری وجود دارد، رضایتمندی بیشتری را شاهد هستیم. چالش‌های عمده‌ای در اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی وجود دارد و فراتر از این مسئله، فراهم کردن منابع مالی کافی برای ادامه و استمرار این طرح است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خاطرنشان کرد: شکافی که بین دو وزارتخانه بهداشت و تعاون درخصوص پرداخت به‌موقع بیمه‌ها وجود دارد، مشکلاتی برای ما ایجاد کرده است ولی با وجود تمام این مشکلات دانشگاه علوم پزشکی اهواز از موفقیت‌ترین دانشگاه‌های کشور در پرداخت‌های پرسنلی است.

ایدنی با اشاره به این‌که برای ارایه خدمات بهتر در آینده نیاز به نیروی انسانی بیشتری است، تصریح کرد: این نیاز در حوزه آموزشی وزارتخانه دیده شده است؛ با توجه به برنامه چشم‌انداز ۱۴۰۴ و هدف سرآمد شدن در حوزه سلامت در خاورمیانه شرقی، لازم است نیروی انسانی کافی داشته باشیم.

وی ادامه داد: این امر باعث شده که پذیرش دانشجو افزایش یابد ولی به علت نبود زیرساخت‌های لازم در دانشگاه ورودی دانشجویان تنها ۶۰ درصد افزایش داده شد. در بخش‌های آموزشی و بیمارستان‌ها برای رفع مشکلات خدمات آموزشی درصدد هستیم در کوتاه‌مدت از توان فضاهای بیمارستان‌های نظامی و از ظرفیت تخت‌های آن‌ها استفاده کنیم.

قائم‌مقام وزیر بهداشت در خوزستان با اشاره به کمبود نیرو در بخش درمان گفت: متأسفانه توسعه آموزش عالی متناسب با نیازهای بازار کار نبوده و در شهرستان‌های ما تعداد زیادی دانشجو در رشته‌هایی تربیت می‌شوند که بازار کار خوبی برای آن‌ها وجود ندارد؛ حال آن‌که در حوزه سلامت با مشکل جدی کمبود نیرو مواجه و نیازمند نیروهای انسانی آموزش‌دیده در حوزه سلامت هستیم.

نوشتهٔ پیشین
حذف واژه غیرانتفاعی از نام دانشگاه‌ها سبب مقبولیت بیش‌تر آنها می‌شود
نوشتهٔ بعدی
قرارداد صندوق رفاه دانشجویان و کارآفرینی امید برای ارائه تسهیلات به دانشجویان

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!