دکتری دانشگاه آزاد : افزایش رشته‌محل‌ها از ۳۹۲ رشته به ۲۷۴۶ رشته

دکتری

حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در مراسم آغاز سال تحصیلی این دانشگاه در پردیس دانشگاهی تهران ـ شمال گفت:

در دوران جدید مدیریت دانشگاه آزاد که از مهر ۹۲ آغاز شد، توسعه تحصیلات تکمیلی را جزء برنامه‌های خود قرار دادیم که این مسئله منطبق با اسناد بالادستی و بر اساس کیفیت صورت گرفت.

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه آزاد در رتبه ۱۶۲ تولید علم جهان است که این رتبه به ۴۰ واحد از ۴۰۰ واحد دانشگاه آزاد مربوط می‌شود، در حالی‌که در سال ۹۲، ما در رتبه ۷۵۰ بودیم.

میرزاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو دارد، گفت: تقریباً ۳۷ درصد کل دانشجویان کشور در دانشگاه‌ آزاد هستند.

وی ادامه داد: اعضای هیأت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد بیش از ۳۲ هزار نفر هستند که ۴ هزار نفر نیز جذب قطعی شدند و پرونده ۳ هزار و ۵۰۰ نفر هم در دست بررسی است، همچنین ۳ هزار و ۸۰۰ نفر از اساتید نیز ارتقا یافتند.

میرزاده عنوان کرد: نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری داریم که ۵۳ درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی کل کشور را تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: تعداد رشته‌محل‌های دکتری دانشگاه آزاد از ۳۹۲ رشته‌محل به دو هزار و ۷۴۶ رشته‌محل رسیده است.

وی اضافه کرد: در مهرماه سال ۹۲ حدود ۶۰ درصد اساتید دانشگاه آزاد مربی بودند و فقط ۴۰ درصد استادیار به بالا داشتیم که امسال ۶۰ درصد استادیار به بالا داریم و ۳۶ هزار نفر نیز از اساتید دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی در دانشگاه‌ آزاد فعالیت می‌کنند.

میرزاده ادامه داد: ۷۰ هزار دانشجوی رشته پزشکی داریم و هزار و ۵۵۱ عضو هیأت علمی نیز اضافه شده است.

وی گفت: ۱۷ شهرک فناوری در دانشگاه آزاد فعال است و قصد داریم این تعداد را به ۳۶ عدد برسانیم، همچنین طرح‌های برون‌دانشگاهی نیز از ۳۱ میلیارد تومان به ۶۱ میلیارد تومان رسیده است.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: در زمینه ارتباط با پایگاه‌های معتبر علمی در زمان ریاست عبدالله جاسبی با پایگاه‌های معتبر ارتباط داشتیم، ولی این ارتباط به مدت ۲ سال قطع شد و دوباره تلاش زیادی کردیم تا دانشجویان بتوانند به این پایگاه‌ها دسترسی داشته باشند.

وی همچنین از پذیرش دانشجو در دفاتر دانشگاه آزاد در کشورهای آلمان، روسیه و ایتالیا خبر داد.

, , , , , ,
نوشتهٔ پیشین
ژنتیک پزشکی : تدریس فصل اول ژنتیک پزشکی امری (ایمری) جلسه دوم
نوشتهٔ بعدی
راه اندازی ۶ رشته جدید علوم انسانی در دانشگاه شهید بهشتی

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!