نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های گروه بریکس/همکاری‌ ایران با گروه بریکس در زمینه تحقیق و توسعه

کنکوران

نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های گروه بریکس/همکاری‌ ایران با گروه بریکس در زمینه تحقیق و توسعه
بنیانگذار پایگاه استنادی جهان اسلام گفت: با توجه به حضور رئیس جمهور کشورمان در اجلاس گروه بریکس، امکان همکاری‌های بیشتر ایران با قدرت‌های اقتصادی نوظهور وجود دارد.
جعفر مهراد بنیانگذار پایگاه استنادی جهان اسلام در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به انتشار رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشورهای بریکس، گفت: هر ۵ کشور عضو شامل برزیل، هندوستان، چین، روسیه و آفریقای جنوبی تعداد دانشگاه ممتازی را در بین ۲۰ دانشگاه نخست رتبه‌بندی دارند ولی برتری کشور چین در رتبه‌بندی به وضوح قابل مشاهده است.
وی افزود: بر اساس این رتبه‌بندی، چین در بین ۱۰ دانشگاه نخست دارای ۷ دانشگاه برتر و در بین ۵۰ دانشگاه برتر دارای ۲۵ دانشگاه ممتاز است. روسیه با ۵۳ موسسه در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر بعد از چین در جایگاه دوم نشسته است.
مهراد گفت: در بین ۵۰ دانشگاه برتر نخست، روسیه در مقایسه با چین، برزیل و هندوستان که به ترتیب ۲۱، ۱۰ و ۹ دانشگاه ممتاز دارد تنها دارای ۷ دانشگاه ممتاز است.
چهره ماندگار کشور با بیان اینکه چین در حال حاضر بعد از ایالت متحده آمریکا بیش از هر کشور دیگری در تحقیق و توسعه هزینه می‌کند، اظهار داشت: هر ۵ کشور عضو بریکس سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در آموزش عالی و تحقیقات علمی داشته‌اند به طوریکه تحقیقات علمی از اولویت‌های ملی این کشورها محسوب می‌شود.
وی افزود: سهم تحقیق و توسعه از تولید ناخالص داخلی در چین ۲٫۵ درصد است و پیش‌بینی می‌شود که چین تا آخر این دهه به کل اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا برتری یابد.
مهراد با اشاره به برنامه‌ریزی کشورهای دیگر برای ارتقای تحقیق و توسعه در دانشگاه‌ها گفت: دولت روسیه در بین‌المللی سازی آموزش عالی کوشش‌های زیادی داشته است به طوریکه این کشور متعهد است بیش از ۱۰ میلیارد روبل( ۳۰۰ میلیون دلار) به دانشگاه‌های پیشرو این کشور کمک کند. همینطور، هندوستان به دقت کیفیت دانشگاه‌های برتر جهان را رصد می‌کند و می‌کوشد ۱۵ دانشگاه تراز اول تاسیس و از نظر فراورده‌های پژوهشی با چین رقابت کند.
وی گفت: حضور رئیس جمهور کشورمان در اجلاس گروه بریکس، نشان از ابراز علاقه برای همکاری‌های بیشتر با قدرت‌های اقتصادی نوظهور دارد و اگر ایران به این گروه بپیوندد نیز روابط در زمینه‌های تجارت و سرمایه‌گذاری افزایش یافته و به کیفیت بخشی موسسات آموزش عالی منجر می‌شود.

نوشتهٔ پیشین
جزئیات اجرای سیاست‌های تنظیم ظرفیت آموزش عالی/تعلل وزارت علوم در اجرای سیاست‌ها
نوشتهٔ بعدی
همه آمار کنکور ۹۴/ اعلام نتیجه اولیه هفته اول مرداد

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
error: Content is protected !!